Energie

Život je příliš krátký na to abychom nevěděli, kam směřujeme, co nás baví a s kým chceme být. Já směřuji vždy dopředu, protože otáčet se zpět a trápit se minulostí, mě prostě vyčerpává. Někdy jdu jak s klapkami na očích, ale chrání mě to, je to má přirozená ochrana. Prostě se snažím věci, které by mě mohli stresovat, si nepřipouštět. Nedovolím si na ně ani pomyslet. Prostě vytěsňuji potencionální nebezpečí.

Před týdnem jsem byla u Sofie, která masíruje lidi, chcete li to tak nazvat. Ve skutečnosti se vás nemusí ani dotknout a přesto vám pomůže. Vytahá z vás břemena, která si nesete sebou někdy déle, než je vůbec možné pochopit. Mě samotné pomohla znovu vyjít na světlo, otevřít srdce, které se bránilo možným zklamáním. Je to něco mezi nebem a zemí, ale jsou mezi námi i tací, kteří mají nadpozemské schopnosti a podělí se o ně s námi. Nabyla mě takovým množstvím pozitivní energie jako nic dlouho předtím.

V pátek jsem dostala další dávku energie kapela The Others, pro kterou jsem začala psát texty, u mě hrála na zahradě. Pomalu začaly zpívat a hrát holky. Písničkou po písničce jsem byla více pozitivně nabitá, prostě to dostávalo grády a já byla nadšená s úsměvem na rtech. Byl to krásný večer a dlouho bude v mém srdci. Tímto lidem ze skupiny moc děkuji a vážím si i toko, že mě na podiu popřáli a obdarovali k svátku. Voňavá květina ze zahrádky, kterou mě uvázala Lucka mě jako zahradnici moc potěšila.

Petra