Kytary.cz

Minulý týden jsem byla na festivalu od kytary.cz. Byli tam majitelé radií a jejich pracovníci. Druhá beseda byla o PA - práci v rámci vydavatelství. Bylo moc zajímavé a vzrušující, promluvit si s lidmi z hudební branže. Zvlášť pokud se staráte o kapelu, kterou potřebujete zviditelnit.

Každý, kdo dělá hudbu, chce, aby jeho písně zaujaly co nejvíce lidí a pozitivně je ovlivnily. Někdo říká, že to dělá jen pro zábavu, ale stát na podiu, kdy pod ním je prázdno, nikoho těšit nebude. To každý jistě uzná. Čím více získáváte fanoušků, tím je to veselejší. Hudba, kterou hraje skupina The Others mě oslovila. Nejraději mám píseň Hrdina a Kudy kam. Tu jsem napsala já po smrti mého muže, ale prošla samozřejmě úpravami. Text byl napsán jako báseň, ale refrén byl na tolik poutavý, že úpravou projít nemusel.

V blízké době se chystáme tvořit další písně. Já mám však svůj šuplík textů plný, jen vybrat ty pravé a zhudebnit je. Když nemám co dělat..jako že se to příliš často nestává..(tedy v zimě ano)píšu, co mě zrovna napadne. Pomáhá mi to se odpoutat od špatných myšlenek a ještě z toho něco bude. To je příjemný bonus. Zvlášť, když posloucháte slova písní, které by něco lidem mohly říct.

Petra